Android developers

Android developers

Android developer inhuren

Bent u op zoek naar ervaren Android developers? Basers kan u helpen om snel en gemakkelijk toegewijde Android developers te vinden. Wij helpen u graag bij het opzetten en/of onderhouden van een succesvolle Android applicatie. 

Een Android Developer is een Software Developer die gespecialiseerd is in het ontwerpen van applicaties voor de Android Marketplace. De Android-marktplaats is de directe concurrent van Apple’s app store. Dit betekent dat het grootste deel van het werk van een Android-ontwikkelaar draait om het maken van de apps die we gebruiken op onze smartphones en tablets.

Wij selecteren onze Android ontwikkelaars op betrouwbaarheid, opleiding en ervaring. Het selectieproces nemen we graag voor u uit handen. Met onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u een goede ontwikkelaar in dienst neemt die uw project snel en met hoge kwaliteit op kan leveren. Heeft u een team van Android ontwikkelaars nodig? Dat is geen probleem. We kunnen een team samenstellen naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

Android developer

Android

Android is het besturingssysteem van Google dat vooral ontwikkeld is voor gebruik met smartphones en tablets. Voor smartphones is het zelfs het populairste besturingssysteem. De software kan ook gebruikt worden voor televisies, smartwatches, spelcomputers, camera’s en auto’s.

 

Developers inhuren

Basers geeft u toegang tot ervaren en professionele offshore Android developers die u op korte termijn in kunt inhuren. U kunt bij ons ontwikkelaars maandelijks of in vast dienstverband inhuren, dus zowel fulltime of parttime. Ook is het mogelijk om de ontwikkelaars op freelance basis in te huren. Al onze ontwikkelaars werken remote, dat wil zeggen vanuit een ander land en niet bij u op kantoor. U krijgt van ons Nederlandse ondersteuning en een Nederlands contactpersoon maar staat in direct contact met de ontwikkelaar.

 

Prijzen

Basers biedt zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als Pakistan en India. Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Doordat we een ruime keuze hebben aan ontwikkelaars, selecteren wij eerder een ontwikkelaar of team dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Middels een uitgebreide selectieprocedure selecteren wij een kandidaat, voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen. U kunt al vanaf € 3500,- per maand fulltime profiteren van de voordelen van een toegewijde Android developer. Het voordeel van een fulltime ontwikkelaar is dat deze altijd voor u beschikbaar is en niet tegelijkertijd aan andere projecten werkt. 

 

Meer informatie

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. De koffie staat altijd voor u klaar in Amsterdam. Wij kunnen u adviseren op vele vlakken binnen IT. Ook maken we graag geheel kosteloos en op maat een voorstel voor een geschikte Android developer.

 

Neem direct contact op