BigQuery developers

BigQuery developers

Bij Basers kunt u BigQuery developers inhuren tegen aantrekkelijke prijzen. Basers levert offshore en nearshore BigQuery developers. U kunt deze ontwikkelaars inhuren voor een fulltime of parttime dienstverband of op freelance basis.

 

Ontwikkelaar inhuren via Basers

Wanneer u een ontwikkelaar inhuurt via Basers bent u gegarandeerd van kwaliteit. Basers heeft jarenlang ervaring in het recruiten van ontwikkelaars voor eigen ICT projecten. Hierdoor weten wij waar wij op moeten letten. Voor het recruiten van deskundig personeel maken wij gebruik van een uitgebreide selectie procedure. Basers vind voor u de juiste persoon binnen uw team of kan desgewenst een compleet team van ontwikkelaars samenstellen. We kunnen u helpen bij het opzetten van een goed plan voor uw ICT project, uw project managen of u kunt het project geheel uit handen geven.

BigQuery developer

BigQuery

Dankzij BigQuery ML kunnen datawetenschappers en -analisten SQL gebruiken om rechtstreeks in BigQuery ML-modellen voor gestructureerde of semi-gestructureerde gegevens op ontwerpen en uitvoeren. BigQuery BI Engine is een analyseservice voor BigQuery waarmee grote en complexe datasets interactief geanalyseerd kunnen worden met reactietijden van minder dan een seconde. BigQuery GIS combineert de serverloze architectuur van BigQuery met systeemeigen ondersteuning voor georuimtelijke analyse,. Hierdoor kunnen analyseworkflows uitgebreid worden met locatiegegevens.

 

Prijzen

Basers biedt zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als Pakistan en India. Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Doordat we een ruime keuze hebben aan ontwikkelaars, selecteren wij eerder een ontwikkelaar of team dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Middels een uitgebreide selectieprocedure selecteren wij een kandidaat, voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen. U kunt al vanaf € 3500,- per maand fulltime profiteren van de voordelen van een toegewijde Android developer. Het voordeel van een fulltime ontwikkelaar is dat deze altijd voo

 

Informatie BigQuery developers

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van ICT. Wij kunnen geheel vrijblijvend een aanbod doen en daarbij advies geven over de juiste structuur, middelen en tools. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. De koffie staat altijd voor u klaar in Amsterdam. We maken graag geheel kosteloos en op maat een voorstel voor een geschikte BigQuery developer.

 

Neem direct contact op