MongoDB developers

MongoDB developers

MongoDB developer inhuren

Basers kan u helpen om snel en gemakkelijk ervaren en toegewijde MongoDB developers te vinden. Wij helpen u graag bij het opzetten en/of onderhouden van een goede database.

Wij selecteren onze MongoDB ontwikkelaars op betrouwbaarheid, opleiding en ervaring. We maken hiervoor gebruik van een uitgebreid selectieproces. Met onze jarenlange ervaring in het uitbesteden van projecten aan offshore en nearshore developers, weet u zeker dat u een goede ontwikkelaar in dienst neemt. Wij zorgen ervoor dat uw project snel en met hoge kwaliteit opgeleverd kan worden. Doordat onze medewerkers erg flexibel zijn is het tevens mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van meerdere ontwikkelaars, wanneer u daar behoefte aan hebt. Heeft u een team van MongoDB ontwikkelaars nodig? Dat is geen probleem. We kunnen een team samenstellen naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

MongoDB developers

Mongo DB

MongoDB is een gedistribueerde database gebaseerd op documenten. Het is gebouwd voor moderne applicatieontwikkelaars en voor het huidige cloud tijdperk. MongoDB slaat gegevens opslaat in JSON-achtige documenten. Wij vinden dit de meest natuurlijke manier omdat veel expressiever en krachtiger dan het traditionele rij- / kolommodel.

 

Developers inhuren

Basers geeft u toegang tot ervaren en professionele offshore MongoDB developers die u op korte termijn in kunt inhuren. Ons netwerk is zo groot, dat wij altijd een geschikte developer voor u kunnen vinden.

U kunt bij ons ontwikkelaars maandelijks of in vast dienstverband inhuren, dus zowel fulltime of parttime. Ook is het mogelijk om de ontwikkelaars op freelance basis in te huren. Al onze ontwikkelaars werken op remote basis, dat wil zeggen vanuit een ander land en niet bij u op kantoor. U krijgt van ons Nederlandse ondersteuning en een Nederlands contactpersoon maar staat in direct contact met de ontwikkelaar.

 

Prijzen

Basers zorgt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij bieden zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als Pakistan en India. 

Doordat we een ruime keuze hebben aan ontwikkelaars, selecteren wij een ontwikkelaar of team dat aan uw budget, wensen en behoeften voldoet. Middels een uitgebreide selectieprocedure selecteren wij een kandidaat, voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen. 

U kunt al vanaf € 3500,- per maand fulltime profiteren van de voordelen van een toegewijde MongoDB developer. Het voordeel van een fulltime ontwikkelaar is dat deze altijd voor u beschikbaar is en niet tegelijkertijd aan andere projecten werkt. 

 

Meer informatie

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. De koffie staat altijd voor u klaar in Amsterdam. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.

Wij kunnen u adviseren op vele vlakken binnen IT. Wij hebben kennis van design, ux, seo en projectmanagement.  Vaak helpen wij klanten met een plan van aanpak. 

We maken graag geheel kosteloos en op maat een voorstel voor een geschikte MongoDB developer. U kunt ons bellen, mailen, chatten of via What’s app bereiken.

 

Neem direct contact op