Node.js developers

Node.js developers

Node.js developer inhuren

Basers kan u helpen om snel en gemakkelijk ervaren en toegewijde Node.js developers te vinden. Wij helpen u graag bij het opzetten en/of onderhouden van een goede Node.js applicatie.

Wij selecteren onze Node.js ontwikkelaars op betrouwbaarheid, opleiding en ervaring. We maken hiervoor gebruik van een uitgebreid selectieproces. Met onze jarenlange ervaring in het uitbesteden van projecten aan offshore en nearshore developers, weet u zeker dat u een goede ontwikkelaar in dienst neemt. Wij zorgen ervoor dat uw project snel en met hoge kwaliteit opgeleverd kan worden.

Doordat onze medewerkers erg flexibel zijn is het tevens mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van meerdere ontwikkelaars, wanneer u daar behoefte aan hebt. Heeft u een team van Node.js ontwikkelaars nodig? Dat is geen probleem. We kunnen een team samenstellen naar aanleiding van uw wensen en behoeften. We zorgen ervoor dat een lead developer het team managed, zodat u zelf 1 aanspreekpunt heeft.

Node.js developers

Node.js

Node.js is een open source en multiplatform JavaScript-runtime-omgeving waarmee JavaScript buiten een browser om uitgevoerd kan worden. Met Node.js kunnen ontwikkelaars JavaScript gebruiken voor command-line-tools en server-side scripting.
Developers inhuren

Basers geeft u toegang tot ervaren en professionele offshore en nearshore Java developers die u op korte termijn in kunt inhuren. Het netwerk van Basers is zo groot, dat wij altijd een geschikte developer voor u kunnen vinden.

U kunt bij ons ontwikkelaars maandelijks of in vast dienstverband inhuren, dus zowel fulltime of parttime. Ook is het mogelijk om de ontwikkelaars op freelance basis in te huren. Deze ontwikkelaars werken allen op remote basis. Dat wil zeggen dat ze vanuit een ander land werken en niet bij u op kantoor. U krijgt van ons Nederlandse ondersteuning en een Nederlands contactpersoon maar staat in direct contact met de ontwikkelaar.

 

Prijzen

Basers zorgt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij bieden zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als Pakistan en India.
Doordat we een ruime keuze hebben aan ontwikkelaars, selecteren wij een ontwikkelaar of team dat aan uw budget, wensen en behoeften voldoet. Middels een uitgebreide selectieprocedure selecteren wij een kandidaat, voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen.

U kunt al vanaf € 3500,- per maand fulltime profiteren van de voordelen van een toegewijde Node.js developer. Het voordeel van een fulltime ontwikkelaar is dat deze altijd voor u beschikbaar is en niet tegelijkertijd aan andere projecten werkt.

Het is ook mogelijk om developers of freelance basis in te huren. U betaald dan een bedrag per uur. Dit is aan te raden voor kleinere projecten.

 

Meer informatie

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. De koffie staat altijd voor u klaar in Amsterdam. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.
Wij kunnen u adviseren op vele vlakken binnen IT. Wij hebben kennis van design, ux, seo en projectmanagement. Vaak helpen wij klanten met een plan van aanpak.

We maken graag geheel kosteloos en op maat een voorstel voor een geschikte Node.js developer. U kunt ons bellen, mailen, chatten, Skypen of via What’s app bereiken.

 

Neem direct contact op