PostgreSQL developers

PostgreSQL developers

PostgreSQL developers

PostgreSQL developers die u via Basers inhuurt kunnen u helpen bij het opzetten, onderhouden en indelen van een database. Al onze ontwikkelaars zijn up-to-date met de nieuwste kennis op het gebied van PostgreSQL.

postgresql developer

PostgreSQL

PostgreSQL is een open source object-relationeel databasesysteem met een sterke reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, robuustheid van functies en prestaties. PostgreSQL is gemakkelijk te installeren en te gebruiken via de officiële documentatie. PostgreSQL heeft een actieve gemeenschap.

 

Developers inhuren

Basers geeft u toegang tot ervaren en professionele PostgreSQL ontwikkelaars die u op korte termijn in kunt huren. U kunt bij ons ontwikkelaars maandelijks of in vast dienstverband inhuren, zowel fulltime of parttime. Al onze ontwikkelaars werken remote, dat wil zeggen vanuit een andere omgeving dan uw eigen kantoor. We ondersteunen u op het gebied van remote werken. We bieden ook de mogelijkheid om een compleet developer team in te huren.

 

Prijzen

Basers biedt zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als India en Pakistan. Wij maken gebruik van een groot netwerk en selecteren een ontwikkelaar of team dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen.

U betaald per maand voor de uren van de ontwikkelaar. Hierdoor bespaart u een hoop overige kosten zoals kosten voor opleiding en training van uw personeel, kosten voor apparatuur, reiskostenvergoeding, werkgeversbelastingen etc.

U kunt al vanaf € 3000,- per maand fulltime profiteren van de voordelen van een toegewijde PostgreSQL developer. Het voordeel van een eigen ontwikkelaar is dat deze altijd voor u beschikbaar is en niet tegelijkertijd aan andere projecten werkt.

 

Meer informatie

We nodigen u uit om contact ons op te nemen en uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte ontwikkelaar voor u selecteren en aan u voorstellen.

Neem direct contact op