Redis developers

Redis developers

Redis developer inhuren

Bent u op zoek naar ervaren Redis developers? Basers kan u helpen om snel en gemakkelijk toegewijde Redis developers te vinden. Wij helpen u graag bij het opzetten en/of onderhouden van een goede database.

Wij selecteren onze Redis ontwikkelaars op betrouwbaarheid, opleiding en ervaring. Het selectieproces nemen we graag voor u uit handen. Met onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u een goede ontwikkelaar in dienst neemt die uw project snel en met hoge kwaliteit op kan leveren. Heeft u een team van Redis ontwikkelaars nodig? Dat is geen probleem. We kunnen een team samenstellen naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

redis developers

Redis

Redis is een open source, in-memory datastructuuropslag, gebruikt als database, cache en message broker. Het ondersteunt datastructuren zoals strings, hashes, gesorteerde sets met bereikquery’s, lijsten, sets, bitmaps, hyperloglogs, geospatiale indexen met radiusquery’s en streams. Redis heeft ingebouwde replicatie, Lua-scripting, LRU-verwijdering, transacties en verschillende niveaus van persistentie op de schijf, en biedt hoge beschikbaarheid via Redis Sentinel en automatische partitionering met Redis Cluster.

 

Developers inhuren

Basers geeft u toegang tot ervaren en professionele offshore Redis developers die u op korte termijn in kunt inhuren. U kunt bij ons ontwikkelaars maandelijks of in vast dienstverband inhuren, dus zowel fulltime of parttime. Ook is het mogelijk om de ontwikkelaars op freelance basis in te huren. Al onze ontwikkelaars werken remote, dat wil zeggen vanuit een ander land en niet bij u op kantoor. U krijgt van ons Nederlandse ondersteuning en een Nederlands contactpersoon maar staat in direct contact met de ontwikkelaar.

 

Prijzen

Basers biedt zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als Pakistan en India. Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Doordat we een ruime keuze hebben aan ontwikkelaars, selecteren wij eerder een ontwikkelaar of team dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Middels een uitgebreide selectieprocedure selecteren wij een kandidaat, voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen. U kunt al vanaf € 3500,- per maand fulltime profiteren van de voordelen van een toegewijde Redis developer. Het voordeel van een fulltime ontwikkelaar is dat deze altijd voor u beschikbaar is en niet tegelijkertijd aan andere projecten werkt. 

 

Meer informatie

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. De koffie staat altijd voor u klaar in Amsterdam. Wij kunnen u adviseren op vele vlakken binnen IT. Ook maken we graag geheel kosteloos en op maat een voorstel voor een geschikte Redis developer.

 

Neem direct contact op