Yii2 developers

Yii2 developers

Yii2 is een open source, objectgeoriënteerd, component gebaseerd, full-stack MVC-framework gebouwd met PHP en kan worden gebruikt om elk soort website en webapplicatie te ontwikkelen.

De kracht van Yii2 ligt in het feit dat het een generiek framework is. Dat betekent dat je het kunt gebruiken om elk type website of applicatie te ontwikkelen.

Yii2 kan worden gebruikt om websites te maken die werken als portalen of forums (sociale media of community-sites), op inhoud gebaseerde websites (blogs of bedrijfssites), webshops (e-commerce) en webservices (RESTful API) enz.

Yii2 wordt ondersteund door een toegewijd eigen ontwikkelteam en ondersteund door een enorme gemeenschap van actieve ontwikkelaars en enthousiaste gebruikers. Het Yii-team en de community doen er alles aan om het framework up-to-date te houden met de nieuwste trends, best practices en technologieën.

Yii2 is modulair, heeft een op componenten gebaseerde architectuur en is extreem uitbreidbaar, waardoor het een uitstekende keuze is voor het ontwikkelen van kleine of grote webapplicaties. Het heeft een enorm potentieel in handen van geweldige Yii2-ontwikkelaars.

Basers kan u helpen om snel en gemakkelijk Yii2 developers in te huren.

Onze getrainde en ervaren Yii2 developers kunnen u helpen met op Yii2 gebaseerde applicatie ontwikkeling, samen met de vereiste aanpassingen en integraties. Yii developers van Basers kunnen u ook helpen bij het verplaatsen van uw applicatie van een ander platform naar Yii2. Upgrade, onderhoud en ondersteuning van uw bestaande Yii2-applicaties worden het best afgehandeld door een ervaren team van Yii2-ontwikkelaars.

De Yii2 developers die u via Basers inhuurt zijn getraind in ontwerp-, UX-, SEO- en SEM-concepten en zijn vertrouwd met alle soorten SDLC.

We bieden flexibele modellen om Yii2 developers in te huren. Bij Basers kunt u individuen of teams fulltime of parttime inhuren. We bieden zowel nearshore Yii2 developers uit Oost Europa als offshore Yii2 developers uit landen zoals India en Pakistan. U kunt al vanaf € 2000,- per maand fulltime gebruik maken van een Yii2 developer.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte Yii2 developer voor u selecteren en aan u voorstellen.

Neem direct contact op