Basers is een recruitment bureau voor off-shore developers.

Basers is het recruitment bureau voor offshore en nearshore developers. Wij helpen u met het vinden van kwalitatieve developers. Door het gebruik van ons netwerk ontstaat er een ruimere keuze in hoog opgeleide kandidaten of kandidaten met specifieke skills omdat u verder kijkt dan de grenzen van Nederland.

Basers luistert naar uw wensen, neemt het selectie proces uit handen en komt met een concreet aanbod van 1 of meerdere kandidaten.

Basers helpt u ook om een gedeeltelijk of compleet team op te bouwen.

Het bedrijf Basers is opgericht door CEO Hanneke van Mackelenbergh. Sinds 2006 werkzaam in de IT business, waarvan 11 jaar bij Tauros Media als Creative Director en COO. Zij heeft ervaring met het managen van IT projecten en heeft een groot netwerk van outsource IT bedrijven.

Basers is opgericht in 2020 en onderdeel van Tauros Media. Tauros Media heeft meer dan 13 jaar ervaring is het outsourcen van ontwikkelaars. Hierdoor is veel kennis aanwezig. Als geen ander weten wij hoe je het beste een team samenstelt maar ook waar de valkuilen en gevaren liggen van offshore en nearshore development.

Het team van Basers zorgt ervoor dat u zonder problemen gebruik kunt maken van een offshore development team.

U kunt bij ons terecht voor offshore en nearshore developers die zowel tijdelijk als in vast dienstverband voor u aan de slag kunnen gaan. Het is ook mogelijk om parttime basis gebruik te maken van onze offshore developers, of om deze als freelancer in te huren.

Hanneke Basers

Wij maken gebruik van een groot netwerk van IT bedrijven wereldwijd. Ieder bedrijf heeft hun eigen specialiteiten, werkwijzen en technieken. Wij selecteren offshore developers die aansluiten bij uw verwachtingen, wensen en behoeften.